Hemelvaartsdag

Naast onze wekelijkse online ontmoeting zoeken we steeds naar mogelijkheden om elkaar ook persoonlijk te ontmoeten. Persoonlijke ontmoetingen zijn er wel vaak. Verder zijn de mogelijkheden erg beperkt.

Als groep hebben we vooral contact gehouden met diverse Farsi-sprekenden, waarvan de meesten in het azc te Schalkhaar verbleven. Ik zeg ‘verbleven’, omdat velen ondertussen overgeplaatst zijn naar andere plaatsen. Online blijven we elkaar wel ontmoeten. Maar het maakt de groep wel kleiner die we fysiek kunnen ontmoeten. Daarom willen we graag banden aanhalen met andere gelovigen van diverse culturen in Deventer.

Vandaag hadden we een bijzondere ontmoeting in de open lucht ter gelegenheid van Hemelvaartsdag. We waren met 24 mensen bij elkaar. Het was een mooie middag waar we aandacht hebben gegeven aan Jezus’ hemelvaart. Maar we hadden ook veel tijd om elkaar beter te leren kennen. Er waren namelijk ook enkele aanwezigen die we wel persoonlijk kennen, maar nog niet in de samenkomst hebben deelgenomen. Zo werden er nieuwe nieuwe banden gelegd. Het was erg bemoedigend voor ons toekomstperspectief! We danken God daarvoor.